házassági jegyespár felkészítő


AZ ELŐKÉSZÍTÉS 8-10 ALKALMAT ÖLEL FEL, GYÜLEKEZETÜNK EGYIK VEZETŐJÉVEL ÉS FELESÉGÉVEL.

A JEGYESOKTATÁS ELVÉGZÉSE KÖTELEZŐ, HA AZT SZERETNÉTEK, HOGY A GYÜLEKEZET VALAMELYIK VEZETŐJE ADJON ÖSSZE BENNETEKET.


TUDNIVALÓK

A házasság Krisztus és az Egyház kapcsolatát jelképezi. A gyakorlatban ezt megvalósítani bizony nem mindig könnyű.
A házassági előkészítővel a gyülekezet házas vezetői szeretnének egy csomagot átadni a jegyespároknak. A csomagban benne vannak a házasság bibliai alapjai, beszélgetünk a szeretetről, terítékre kerülnek a férfi és női szerepek, a kommunikáció, és ezen belül a konfliktuskezelés, a tágabb családhoz fűződő viszony, az anyagiak és szexuális kérdések is. Röviden: nagyon jó, élvezetes és hasznos találkozások – sok nevetéssel, őszinteséggel, imával.

A felkészítésre 4-6 hónapot érdemes szánni, és tanácsos még a házasságkötés időpontjának kitűzése előtt elkezdeni. Ne sajnáljátok erre az időt! Akik végigcsinálták, mind azt mondták: MEGÉRI!

Ha jegyesek vagytok, és készen álltok a jegyes oktatás elvégzésére, kérünk, válaszoljátok meg a Jelentkezés pont alatti kérdőív kérdéseit, mi pedig hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot. Köszönjük!

JELENTKEZÉS

A jelentkezéshez, kérünk, kattints ide!

bababemutatás
Tudnivalók

Örömmel vállaljuk kisbabák, gyermekek bemutatását az Úrnak.

A gyermekbemutatás nem kötelező, és a gyermek üdvösségét sem befolyásolja. Ez a cselekedet tulajdonképpen a szülők számára jelentőségteljes, akik ezáltal nyilvánosan kifejezik, hogy gyermeküket az Úrnak köszönik, Neki szánják, az Ő Szellemében kívánják felnevelni. A gyermekek bemutatása a gyülekezet számára is fontos momentum, mert együtt testként imádkozhatunk a gyermekért és szüleiért.

A Bibliában láthatjuk, hogy szülők elhozták gyermekeiket Jézushoz, hogy áldását kérjék rájuk. A gyermek gyülekezetben való bemutatásával tulajdonképpen ez a célunk.

Jelentkezés

Ha szeretnéd kisbabádat, gyermekedet bemutatni az Úr előtt a gyülekezetben, kérünk, töltsd ki az ezen a linken található kérdőívet, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Köszönjük.

ISTENTISZTELETEK

vasárnap: 08.00, 10.00, 12.00
szerda: 18.00

ELÉRHETŐSÉG

1073 Budapest, Erzsébet krt. 13.
+36-1-3-222-499
budapest [@] golgota.hu

IRODA NYITVA TARTÁS

H–Cs: 10.00–17.00
V: 08.00–14.00

HÍRLEVÉL E-MAIL LISTA

Iratkozz fel az e-bulletin email listára!