iCal fájl letöltése
Golgota Gospel Kórus&Band és Egy Hangon lemezbemutató koncert
2018. Szeptember 16. , Vasárnap,  6:30 -  8:00
Hogyan tölti be gospel kórus és egy énekes egy szál gitárral ugyanazon az estén a színpadot? Gyere el szeptember 16-án a Városmajorba, és megtudod!
A nagysikerű Golgota Gospel Kórus & Band és Hellinger Andris vadonatúj Egy hangon lemezbemutató koncertjén a színpadon találkozik az új és a nagy múltú, a kórus és a szóló ének, a tradicionális és a modern. Egy valami közös: a hit.

IDŐPONT: 2018.09.16., 18:30
HELYSZÍN: Városmajori Szabadtéri Színpad (1122 Budapest, Városmajor 6835/17 hrsz.)
JEGYEK: golgotagospel.hu


▎Golgota Gospel Kórus ▎
Az amerikai templomok hangulatát idéző örömteli és sokszínű kórus 2002 novemberében alakult, tagjainak száma mára közel 100 főre nőtt. Koncertjeiken a hivatásos zenészekből álló zenekaruk, a Golgota Gospel Band kíséri őket, szilárd, energikus alapot adnak a gospel, jazz, country, blues, vagy akár klasszikus stílusú dalokhoz. Az elmúlt másfél évtized alatt több mint 100 ezer ember előtt koncerteztek itthon és a szomszédos országokban.

▎Egy hangon lemez ▎
“Mi lenne, ha kiállnék a színpadra egy szál gitárral, és lemezre vennénk, ahogy a közönség velem énekel?” Így indult az Egy hangon lemez története.
Hellinger Andris a Golgota Budapest dicsőítés vezetője: fiatal, energikus énekes és zenész. Idén vette fel első lemezét, ami élő koncertfelvételből, egy szál gitárral, a közösséget bevonva készült. Az Egy hangon című album szeptember 16-án debütál, megvásárolni is itt lehet majd először.

A koncert alatt ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítunk. Amennyiben szeretnéd igénybe venni, kérünk jelezd külön a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.