ORSZÁGOS FÉRFI KONFERENCIA
2018. szeptember 21-23, Vajta

A konferencia témája

Máté 5:45 „Hogy legyetek a ti mennyei Atyátoknak fiai...”

Az apánknak nagy szerepe volt abban, hogy nézünk ki, mennyire vagyunk okosak, milyen a habitusunk, karakterünk. Az is sokat befolyásolt, hogy milyen volt a kapcsolatunk egymással. Nagy felelősség és lehetőség apának lenni - ahogyan fiúnak is.

Isten egyik személye az Atya. Ahogy egy férfi is csak akkor lehet apa, ha van gyermeke, úgy Isten is csak azért Apa, mert vannak gyermekei – például TE. Egy jó apa pedig szeretne minél szorosabb kapcsolatot a gyermekével és megtanítani mindenre, amit jónak tart, hogy a gyerekét látva mondhassák: Hát ez a gyerek!


TISZTA APJUK!

Mint Isten gyermekei, fontos hogy jó viszonyban legyünk az Apukánkkal – ehhez viszont elengedhetetlen, hogy megismerjük Őt, akitől az Életet kaptuk. Megláthatjuk majd, hogy ez az Apa-fia kapcsolat mit tartogat számunkra és hogyan „örökíthetjük tovább az Isteni gént”.

Idén se gyere egyedül – hozz magaddal valakit a gyülekezetedből, közösségedből, környezetedből. Gondolj bele, milyen jó tudni egy barátot magad mellett, akivel egymást bátorítva, erősítve tudtok növekedni a konferencia után is, akivel az itt hozott döntésekben, elhatározásokban meg tudjátok tartani egymást! Gyere a testvéreiddel – elvégre ugyanaz az Apukátok!

2017-ben nagy sikere volt, így idén is a péntek esete a közösségé és a pihenésé lesz! Grillel, szaunával és meglepetésekkel készülünk most is – már csak ezért is megéri eljönni, de a Lényeg még ez után jön!

Hogy mi a Lényeg? Gyere el és megtudod!


A konferencia jelentkezési határideje

Mindkét két esetében 2018. szeptember 2.

A jelentkezés online regisztrációval történik.

FIGYELEM! A regisztráció csak az előleg befizetésével együtt érvényes! Az előleg befizetése utáni visszalépés esetén a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni!

A befizetéshez szükséges információkat a regisztrációs lap kitöltése után egy visszaigazoló e-mail formájában kapjátok meg.

A teljes konferenciadíj befizetésének/átutalásának végső határideje 2018. szeptember 3. A konferenciadíj fizetési módjai: banki átutalás, banki készpénzbefizetés vagy helyszíni (vajtai) SZÉP kártyás fizetés.

A jelentkezések lemondására 2018. szeptemer 2-ig van lehetőség a ferfikonfi@golgota.hu e-mail címre elküldött levél formájában. A határidőn belüli lemondások esetén a már befizetett konferenciadíjat készpénzben visszafizetjük. A határidő után beérkezett lemondásoknál ezt már nem tudjuk megtenni.

A szálláselosztás jelentkezési sorrendben történik, túljelentkezés esetén a jelentkezők várólistára kerülnek, és felszabaduló helyek esetén kerülnek elhelyezésre.


Konferenciadíjak

A konferencia péntek este vacsorától (18 óra) vasárnap 13 óráig tart.

Az árak a teljes konferenciára az érkezés napján vacsorát, a távozás napján reggelit és szombaton a háromszori étkezést, valamint szombati érkezés esetén ebédet, vacsorát és a vasárnapi reggelit tartalmazzák.
Az árak csomagárak, az étkezés és szállás díjának szétbontására nincs lehetőség!

Péntek-vasárnap

  •     Maranatha     2 ágyas - 14.000,- Ft/fő + 500,- Ft IFA
  •     Maranatha     4 ágyas - 12.500,- Ft/fő + 500,- Ft IFA
  •     Kastély     - kollégiumi (4-6-8 ágyas) - 11.000,- Ft/fő + 500,- Ft IFA

Szombat-vasárnap

  •     Maranatha     2 ágyas - 9.000,- Ft/fő + 250,- Ft IFA
  •     Maranatha     4 ágyas - 8.500,- Ft/fő + 250,- Ft IFA
  •     Kastély     - kollégiumi (4-6-8 ágyas) - 7.500,- Ft/fő + 250,- Ft IFA

Az IFA alól mentesek azok a vendégek, akik a 18. életévüket még nem töltötték be, illetve akik a 70. életévüket már betöltötték.

Látogatójegy: Az egynapos vendégeink számára, akik csak nap közben maradnak, valamint a külső és/vagy falusi szállással rendelkező résztvevők részére a jelentkezés szintén KÖTELEZŐ! A látogatójegy tartalmazza a konferencia részvételi díját, a napi 3x-i étkezést!

  •     Látogatójegy     4.500,- Ft/fő/nap

Egyéb információk

További kérdéseiddel a ferfikonfi@golgota.hu e-mail címen kereshetsz bennünket!

Jelentkezési lapot minden résztvevőnek külön kell kitöltenie. A konferencián 16 éven aluliak nem vehetnek részt.

Gyerekfelügyeletet nem tudunk biztosítani.

JELENTKEZÉS ERRE A LINKRE KATTINTVA!

ISTENTISZTELETEK

vasárnap: 08.00, 10.00, 12.00, 18.00
hétfő: 18.00
szerda: 18.00

ELÉRHETŐSÉG

1073 Budapest, Erzsébet krt. 13.
+36-1-3-222-499
budapest [@] golgota.hu

IRODA NYITVA TARTÁS

H–Cs: 10.00–17.00
V: 08.00–14.00

HÍRLEVÉL E-MAIL LISTA

Iratkozz fel az e-bulletin email listára!